22 Aralık 2014 Pazartesi

TABELA ÇEŞİTLERİ NELERDİR? NERDE HANGİ TABELA TERCİH EDİLMELİDİR? ÜÇYÜZ REKLAM AJANSI AÇIK HAVA REKLAMLARI

Üçyüz Reklam olarak; Tabela üretiminde uygun ve kaliteli malzemeleri tercih etmekteyiz. Tabela yapımında dış görünüşü kadar iç kısmının yapımına da özen göstermekteyiz. Bu ürettiğimiz tabelanın ömrünü uzatmakta ve müşterilerimizin memnuniyeti arttırmaktadır.
Tabela yapımında isteklerinizi göz önünde tutarak; en uygun tabela çeşitlerini size sunmaktayız. Tabela veya harf çeşidine göre makul bir sürede işimizi tamamlayıp temiz bir montaj süreci ile teslimatı tamamlamaktayız. Tabela ve harf montajını da kendimiz yapıyoruz.
Işıklı Tabela
Bir tabelanın görselliğini artırmak için kullanılan en önemli Tabela çeşididir. Işıklı tabelanın birçok çeşidi mevcuttur. Bunlar dan tercih edilen Kutu Harf Tabela, Pleksiglas Tabela, Alüminyum Tabela, Polikarbon Tabela, Neon Tabela ve Fener Tabeladır.
Kutu Harf
Paslanmaz krom ile yapılan ve tamamen el işçiliğine dayalı olan kutu harf, tabela çeşitleri arasında en hoş görünüme sahip tabelalardan biridir. Kutu harf pleksi ve alüminyumdan da yapılabilir ama hiç birinde krom görüntüsü olmaz. Krom daha dayanıklı ve temizlemesi kolaydır bununla birlikte krom kutu harf imalatı da bir o kadar zordur. Lazer ile kesilen krom harfler istediğiniz her türlü yazı fontuna uygun şekilde imal edilir.
Kutu harfler paslanmaz krom ön yüzünün ince kesilip araya pleksi konması ile ışıklı file harf seçeneği de mevcuttur ve içten LED ışık ile aydınlatılan kutu file harfler hoş bir görüntü oluşturur

Neon Tabela

Neon tabela özel olarak üretimi yapılan neon çubuklar ile ateşte ısıtılarak yapılır. İçine çeşitli renklerde gaz doldurularak yanması sağlanır. Neon tabela güzel renkleri ve yüksek ışık gücü sayesinde ışıklı tabela seçenekleri arasında en çok tercih edilen tabela türürdür. Neon tabela da kutu harf gibi tamamen el emeği ile yapılır.

 

Alüminyum Harf Tabela

Alüminyum işlenmesi kroma göre daha kolay fakat izolasyonu zor bir malzeme dir. Daha hafif olduğu için devasa büyüklüklerde kutu harf tabela üretilebilir. Alüminyum harf tabela lar hem file hemde içten direkt led ile aydınlatılabilir. Fırın boya ile istenilen her renkte kutu harf üretimi yapılabilir. Tabela çeşitleri arasında eskimeyen bir seçenektir.

Tabela üretiminde müşteri memnuniyetini en üst planda tutup, kaliteden ödün vermeden ürünleri profesyonel ekip çalışması ile birleştirerek, tabela isteklerinize en hızlı şekilde cevap vermeyi ilke edinmiştir.

Alüminyum Tabela

Çeşitleri arasında sağlamlık açısından çok tercih edilmektedir. Sağlam olduğu kadar görsellik açısından da kullanışlı ve göze hoş gelmesi de yine tercih sebebidir. Işıklı ve Işıksız olarak kullanılabilir.

Polikarbon Tabela
Çeşitlilik gösteren bir tabela çeşidir. Polikarbon Işıklı ve Işıksız olarak uygulanabilirliği vardır.

Totem Tabela
Firmaların dış mekanlar da en çok tercih etmiş oldukları tabelalar arasında yer almaktadır. Görsellik ve müşteriye ulaşma açısından tercih edilir. Firma tanıtımınlarında, Yol kenarlarında, Mağaza girişlerinde kullanılır.


Gravür Tabela
Şirket içi yönlendirmelerin de kullanılan bir tabela çeşididir. Görsellik açısından kullanışlı ve göze hoş gelmesi müşterilerimiz için önemli bir tercih sebebidir. Gravür Tabela, Dış Mekanda ve İç Mekanda kullanılabilir.     Bunlara örnek vermek gerekirse; Firma Tanıtımlarında, Ofis içi yönlendirmelerde, Mağaza uyarı ikaz anlatımlarında, Banko üzerlerinde ve örneklerini artırabileceğimiz bir çok amaçta kullanılabilir.

Görsellik açısından kullanışlı ve göze hoş gelmesi müşterilerimiz için önemli bir tercih sebebidir. Fener Tabela, Dış Mekanda ve İç Mekanda kullanılabilir. Bunlara örnek vermek gerekirse; Firma Tanıtımlarında, Ofis içi yönlendirmelerde, Mağaza uyarı ikaz anlatımlarında  ve örneklerini artırabileceğimiz bir çok amaçta kullanılabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder