4 Aralık 2014 Perşembe

Reklam Ajansının Önemi.Müşterilerin doğru güvenilir tercihlerde bulunması.

Üçyüz "tam hizmet reklam ajansı" olarak, üç temel değer üzerine kuruldu: Yaratıcılık, tutku ve mesleğine saygı. "Tam Hizmet Reklam. Ajansı" olmanın gereklerine ve altyapısına sahip olan Üçyüz Reklam Ajansı, reklamverenlerine, strateji, yaratım, grafik uygulama, müşteri ilişkileri, medya planlama-medya satınalma, dijital medya ve halkla ilişkiler hizmetlerini bir arada vermektedir. 

• Müşterilerimiz 3.yüzümüz ve ailemizin bir parçasıdır. Ailemizde sevgi, saygı ve anlayış başta gelir. 
• Uygulama bizim için en iyi fikir kadar önemlidir. Çünkü iyi bir uygulamanın başlı başına bir fikir olduğunu unutmadan çalışırız. 
• Çok gezer çok araştırırız. Hayattan edindiğimiz her bilgi ve tecrübe mesleğimiz için kütüphanemizdir. 

Reklamcılar, creatif yönetmenler, editörler, metin yazarları, web ve yazılım uzmanları, prodüksiyon çalışanları ve PR danışmanlarıyla entegre bir sistemi hayata geçiren Üçyüz Reklam Ajansı, müşterilerine dinamik çözümler sunmaktadır. 
Üçyüz Reklam Ajansı olarak farklı olduğumuzu biliyoruz. Firmaların ihtiyaçlarını kavrayıp, çözüm için en kısa, en ekonomik ve en etkili yolu başarıyla hayata geçiriyoruz.
 

Üçyüz Reklam Ajansı, sadece Türkiye değil uluslararası alanlarda da etkili, ekonomik reklam ve pazarlama iletişimi desteği üretmektedir. 

Üçyüz Reklam Ajansı, medya planlama ve satın alma konusunda müşterilerine en uygun ve sonuç odaklı çözümler üretir. Medyanın müşteri portföylerini sürekli takip eden Üçyüz Reklam Ajansı, müşterileri için en faydalı ve en ekonomik çözümler sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder