26 Ocak 2015 Pazartesi

Sosyal Medya Takibinin Gerekliliği ( ÜÇYÜZ REKLAM AJANSI ) Sosyal medyada Üçyüz Reklam ajansı takip edilmesi gereken konular. Web Tasarımda tercih edilmesi gereken Reklam Ajansı.Hizmet alınması kaçınılmaz İstanbul ve Beylikdüzü Reklam Ajansı

monitoring



Gelişen teknolojiyle birlikte geleneksel medyanın insan üzerindeki rolü azalarak yeni bir medyanın oluşumunu kaçınılmaz kıldı. Medya her geçen gün daha da büyüyen araçlarla geniş bir çerçeveye yayıldı. Bu çerçevenin ana iskeletini elbette internet oluştururken sanal dünyada birbirinden farklı kanallar, farklı özellikleriyle yeni bir medya düzenini meydana getirdi. Herkesin kendi medyasını kurduğu bu yeni medya düzeninin en büyük gücü de kuşkusuz geri besleme konusudur. Bir haber, içerik, herhangi bir toplumsal veya bireysel gelişmeye insanların geri dönüşü artık vazgeçilmez bir aşamadır. Bu sebeple bütün kurumların geri dönüşlere kayıtsız kalmaması, hakkındaki konuşmalara hakimiyet sağlaması son derece büyük bir önem taşımaktadır.
  • Sosyal medya takibiyle insanların marka üzerindeki konuşmalarını takip ederek bütün mecralarda marka hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu hakimiyet yapılan/yapılacak kampanyalarda doğru hamle ve analizlere imkan tanırken diğer yandan da her türlü konuya müdahale etmenizi sağlar. Olası bir krizin yayılımına en kısa sürede dahil olmak ancak düzenli bir sosyal medya takibiyle gerçekleşebilir.
  • Şikayet yönetimini doğru adımlarla yönetebilmenin ilk aşaması da sosyal medya takibidir. Bu hassas çalışmayı dijital alanın her kademesinde bilgi sahibi olan tecrübeli bir ajansla yürütmek oldukça önemlidir. Zira günümüzde sosyal medyada markayla ilgili memnuniyetsizliklerin önemli nedenleri ajans hatalarından kaynaklanmaktadır.
  • Dijital pazarlama konusunda çok sık karşımıza çıktığı üzere, markayı kaç kişinin takip ettiği değil markanın kaç kişiyi takip ettiği konusu oldukça önemlidir. Dijital pazardaki ilgili müşteri hareketlerinin doğru analizi, yapılan stratejilerin hedefe ulaşmasında büyük bir önem ve kolaylık taşımaktadır. Ayrıca kampanya süresince yapılan takibin sonuçları da bir sonraki stratejide ipuçları verecektir.
  • Düzenli bir sosyal medya takibiyle hızlı bir online iletişim ağı kurularak markaya duyulan saygı ve müşteri memnuniyeti artırılmaktadır. İnternette hızlı iletişim ancak düzenli bir sosyal medya takibiyle mümkün kılınabilir. İletişimde bulunulan kullanıcılarla ilgili oluşturulan veri/kullanıcı havuzları da profesyonel bir Social CRMhizmetinin etkili aşamalarındandır.
  • Günlük, haftalık bilgilendirmelerin yanı sıra aylık raporlarla marka hakkında internette ne konuşulduğuna dair hazırlanan raporlar, marka ve sektörle daima sıcak bir iletişimde kalmanızı sağlar. Yapılan bir kampanyada çalışma ortaklarınızın sosyal medyadaki etkinliğini kontrol altında tutabilir, konuyla ilgili yansımaları devamlı takip ederek gerekli adımların daha doğru ve hızlı atılmasını sağlayabilirsiniz.Sosyal medyada Üçyüz Reklam ajansı takip edilmesi gereken konular. Web Tasarımda tercih edilmesi gereken Reklam Ajansı.Hizmet alınması kaçınılmaz İstanbul ve Beylikdüzü Reklam Ajansı....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder