11 Şubat 2015 Çarşamba

WEB TASARIM YAPTIRMADAN ÖNCE BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN!!!

Web Tasarım

Üçyüz Reklama web sitesi yaptırmak...
Bizlere web sitesi yaptırmanız için birkaç nedeni aşağıda sıraladık.

Neden biz : İş tesliminden sonraki süreçte müşterilerimize tam desteğimizi sürdürürüz. Yıllar geçsede size bir web sitesi yapan firma olarak değil iş ortağınız olarak bizleri görmenizi sağlarız.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti : %100 müşteri memnuniyeti ile 7 yıldan beri işlerimizi devam ettiriyoruz.

Profesyonel ekip : Ekibimizi yılların tecrübeli isimleri arasından seçtik ve yıllardır birlikte çalıştığımız kişilerden oluşur.

Adresimiz : Adresimiz bellidir, gelip, görüp hakkımızda rahatlıkla bilgi edinebilirsiniz.

Yenilikçiyiz : Trendleri takip eder en son teknılojileri sitenizde uygularız, rakiplerinizden farklı olmanızı biz sağlarız.

Responsive Web Tasarım Avantajları :
Responsive web tasarım, bir web sitesinin hertürlü cihazdan ve her ekran boyutunda düzgün açılması ve işlem yapabilme kabiliyetine sahip olmasına denir. iPhone, iPad, Tablet, Android ve diğer işletim sistemleri ve ekran boyutlarında rahat bir şekilde .alışır durumdadır.Sitenizin içerisindeki bütün mataryeller düzenli ve olduğu gibi görülecektir.

Kullanımı kolay Kontrol Panel’i :
Bizler tarafından tamamen Türkçe olarak geliştirlen kontrol panelimiz sayesinde web sitenizde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Creative tasarımlar :
Creative tasarımlar için web tasarım referanslarımıza göz atabilirsiniz.Standart tasarımların dışında yaptığımız creative tasarımlarda çok ilgi çekici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder